Corona nieuws

In dit nieuws-item kunt  u de laatste ontwikkelingen en afspraken vinden betreft de aanpak van het Corona-virus op Het Plein.

- de coronamaatregelen zijn voor scholen van voortgezet onderwijs duidelijk vastgesteld: 1,5 meter afstand houden van volwassenen en bij binnenkomst handen desinfecteren.
- bij klachten als neusverkouden, keelpijn, koorts en/of plotseling gen reuk en smaak: thuis blijven en direct een test aanvragen via 0800-1202 (BSN bij de hand houden).  Wilt u ons dan zo snel mogelijk op de hoogte brengen?
Dat kan nu via een speciaal telefoonnummer voor alle absentie-meldingen: 020 -4801049. Deze is dag en nacht bereikbaar en wordt door ons 's morgens afgeluisterd.
- in het nieuws wordt gesproken over de ventilatiesystemen van scholen. Wij kunnen u mededelen dat ons ventilatiesysteem geen gevaar oplevert. Er wordt schone lucht van buiten aangezogen, op die manier hebben wij een Corona-veilige omgeving
- De docenten en mentoren zullen ook nog contact houden met uw zoon/dochter via digitale lessen en Google Classroom.
- we volgen de richtlijnen van het RIVM en de Onderwijsinspectie.

-OUDERS, maakt u zich zorgen om uw zoon of dochter, neemt u dan contact op met de mentor. Wij kunnen via onze partners in de zorg mogelijk hulp aanbieden. 
Ook kunt u gebruik maken van het telefoonnummer van de GGD: 
020 5555202

Wij doen als team onze uiterste best om de leerlingen te helpen waar mogelijk.
Wij zijn erg blij met zoveel mooie reacties, zoveel gemaakt werk en zoveel medewerking van leerlingen en ouders, dank daarvoor.

U kunt de ontwikkelingen van de maatregelen op Het Plein in dit nieuws-item volgen.

Media
  • Schermafbeelding 2020-05-19 om 18.00.12