Kennismaken met de school

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze school? Kom dan naar onze open middagen op woensdag 27 januari of op woensdag 17 februari 2021!

Open middag

Op de open middag krijgen leerlingen samen met  ouders of verzorgers een rondleiding door de school. Jullie krijgen  dan een goede indruk van de sfeer,  onze werkwijze en de ondersteuningsmogelijkheden die we bieden. En ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Heb je de open dagen gemist? Of wil je liever een persoonlijke rondleiding? Geen probleem, je kunt een afspraak maken voor een rondleiding en/of aanmelding. Vul hier het formulier in. 

Aanmelden

Ouders/verzorgers doen de aanmelding. Dit kan tijdens de open dag of door een afspraak op school te maken. Ouders/verzorgers komen samen met hun kind op school. Als ouders/verzorgers en/of het kind het wil, kan er een gesprek plaatsvinden met de zorgcoördinator of schoolpsycholoog om meer informatie te krijgen over de school. Er kan ook (nog) een rondleiding gegeven worden. Als het aanmeldformulier is ingevuld, wordt alle informatie over een kind opgevraagd bij de school waar het kind op dat moment nog naartoe gaat (bijvoorbeeld de basisschool). Alle informatie wordt dan goed gelezen om te kijken of het kind naar Het Plein mag komen. Als een kind is aangemeld, betekent dat dus niet automatisch dat het kind wordt toegelaten!

Voor extra informatie betreft de aanmelding klik hier.


Kennismakingsdag

De toegelaten leerlingen worden uitgenodigd voor een kennismakingsdag aan het einde van het schooljaar. Ze kunnen dan vast een beetje kennismaken met de school en de mentor.  Ze weten dan waar ze na de zomervakantie naar toe gaan.